Vytvoření multifunkční zasedací místnosti

Moderní doba vyžaduje moderní řešení, a právě proto jsme byli osloveni firmou 3 Advokáti, aby jsme pomohli vytvořit multifunkční zasedací místnost, která by byla připravena nejen na klasické prezentace, ale i na efektivní online konference.

Interaktivní displej Samsung Flip:
V srdci této transformace stojí interaktivní displej Samsung Flip, který se stal klíčovým nástrojem ve vybavení zasedací místnosti. Tento moderní displej nabízí mnohostranné využití – od interaktivního psaní poznámek během prezentace, přes možnost sdílení obrazovky s dalšími zařízeními, až po uskutečňování online konferencí s krystalicky čistým obrazem a zvukem.

Díky Samsung Flip je nyní místnost ve firmě 3 Advokáti nejen technologicky pokročilá, ale zároveň se stala centrálním místem pro brainstorming, týmovou spolupráci a komunikaci s klienty či obchodními partnery z celého světa.

Výsledky spolupráce:
Přestavba zasedací místnosti přinesla firmě 3 Advokáti hmatatelné výsledky. Zaměstnanci ocenili vyšší efektivitu prezentací a možnost zapojení vzdálených účastníků do jednání bez technických komplikací. Navíc, multifunkční charakter místnosti umožnil flexibilitu v různých typech jednání, ať už šlo o osobní setkání či online konferenci.

Jsme hrdí, že jsme mohli být součástí tohoto projektu a přispět k modernizaci pracovního prostředí ve firmě 3 Advokáti. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další spolupráci v budoucnosti!

Nahoru